|
|
|

Jobsite

Onze vacatures

Geïnteresseerd in een job bij de Pensioendienst?

Kijk hier regelmatig naar onze vacatures of volg ons op Twitter (@Pensioendienst).

We zijn regelmatig op zoek naar:

  • Juristen (niveau A)
  • Attaché - leidinggevende (niveau A)
  • Leidinggevende pensioenen (niveau B)
  • Experten in pensioenwetgeving (niveau B)

Arbeidsvoorwaarden en voordelen Ontdek de aantrekkelijke voorwaarden die wij u kunnen aanbieden alsook enkele getuigenissen van het personeel.


Voor uw vragen over

IT-functies bij de Pensioendienst
jobs.ict@sfpd.fgov.be


Voor uw vragen over alle

andere functies bij de Pensioendienst
select@sfpd.fgov.be

Werk

Klantcontact: met een brede waaier aan moderne communicatiekanalen sta je in persoonlijk contact met onze klanten, de burgers: geen suffe dossiers bij de FPD!

Telewerk: onze uurroosters en werkplek zijn flexibel: je mag bijvoorbeeld tot 60% van je tijd thuis of in een satellietkantoor werken.

Teamwerk: we zijn fan van multidisciplinaire teams waarin flexibiliteit, overleg en verantwoordelijkheidszin hand in hand gaan.

Projecten: je kijkt graag eens 'over de muur' en maakt graag deel uit van innoverende projecten? Dat ben je bij de FPD aan het juiste adres!

Opleidingen: ons intern opleidingscentrum organiseert continu doelgerichte opleidingen: pensioenmaterie, digitale tools, technische opleidingen, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Coaching en loopbaanbegeleiding: zit je met een vraag over je functioneren of je loopbaan, dan kan je terecht bij één van onze (loopbaan)coaches.

Interne mobiliteit: wil je na een tijdje van functie, dienst of plaats van tewerkstelling veranderen? Als je profiel beantwoordt aan de eisen van de functie kan je na een interne selectie elders aan de slag.

Doorgroeien: opklimmen kan ook als je slaagt in de bevorderingsselecties die de FPD regelmatig organiseert.

Flexibele werkformules: heb je even meer tijd nodig voor jezelf of je gezin? Dat kan! De FPD maakt het je mogelijk een goed evenwicht uit te bouwen tussen je privé- en je professionele leven.

Getuigenis van JulieGetuigenis van NicolasGetuigenis van GiseldaGetuigenis van PatrikGetuigenis van AnnabelGetuigenis van Julien

Buiten het werk

Bereikbaarheid:
De Zuidertoren (centrale dienst) ligt op 100m van het grootste station van het land (Brussel-Zuid). Ook onze gewestelijke kantoren zijn op wandelafstand van een station, of ander openbaar vervoer.
Goedkoop naar het werk:
Je kan gratis met de trein, metro, tram of bus naar je werkplek komen. Fiets je graag naar het werk of naar het station, dan word je beloond met een fietsvergoeding. Wie liever met de wagen komt, krijgt een gratis parkeerplaats.
Goed verzekerd:
Als personeelslid heb je recht op een gratis hospitalisatieverzekering en een voordelig tarief voor je gezinsleden.
Preventieve medische onderzoeken:
We organiseren regelmatig preventieve medische onderzoeken, bijvoorbeeld om het risico van kanker of hartziekten op te sporen. Vind je het nuttig om eens een check-up te laten doen? Dan kan je je inschrijven voor zo’n onderzoek.
Bedrijfsresto :
Met een sandwich- of maaltijdcheque  kan je in het restaurant van de Zuidertoren belegde broodjes kopen of een warme maaltijd nuttigen. Elke dag kan je kiezen tussen twee warme schotels, een koude schotel en een salad bar.
Kinderopvang tijdens schoolvakanties (in de Zuidertoren):
Onze monitoren zorgen voor je kinderen (van 3 jaar tot 12 jaar) terwijl jij aan het werk bent. Handig, toch?
Activiteiten onder de middag:
Je sport graag, je danst graag, je leeft je graag creatief uit of je wil onze bedrijfsmoestuin graag mee vormgeven? ’s Middags voorziet de FPD hiervoor de nodige (welzijns)tijd.
Familiedag:
Jouw familie mag uiteraard niet ontbreken op onze jaarlijkse familiedag buiten de vertrouwde werkomgeving.
Personeelsfeest:
Samen met je collega’s kan je jaarlijks genieten van een welverdiend eindejaarsfeest: "work hard, play hard".

Pecuniair

Schalen overheid: we werken met de schalen van de federale overheid. Benieuwd hoeveel je bij ons zou verdienen? Kijk snel op de loonsimulator.

Relevante ervaring: als je in de privésector al tewerkgesteld was in een gelijkaardige functie, kan je ervaring meetellen voor je anciënniteit. Diensten in de overheidssector worden altijd gevaloriseerd, ongeacht de aard van de functie.

Extraatjes: je geniet van talrijke financiële tussenkomsten: geboortetoelage, medische kosten van het gezin, studietoelage en bepaalde schoolkosten, sociale leningen, enz.

Volg ons op de sociale media

Blijf zo op de hoogte van onze nieuwtjes